Company mail: 
Password:
 
 
Email:  
Password:
|
PRODUCTS CATEGORIES
Stickers
Prints
Textiles
Agendas and timetables
Custom wrapper
Promotional objects
Indoor & Outdoor
Stamp
HOT DEAL
Colop Printer 20
Pizza box
BEST SELLERS
Carte de vizita
Mapa
NEWSLETTER
E-mail:
 
  
Company categories
Publicity agency
Web design
Typography
Promotional objects
And their products
Web pages
Banners
Flyers
Light box
Media clips

 

  Oferim servicii tipografice (tipar offset si digital) de inalta calitate asigurand toate operatiunile necesare, incluzand conceptie si realizare grafica, pregatire de tipar, tipar si o gama diversificata de finisari: biguire, stantare, capsare, legatorie, caserare, lacuire offset sau UV, plastifiere lucioasa sau mata.
   Lucram cu materiale si consumabile de calitate, din import, astfel incat putem sa va oferim intotdeauna produse tipografice care sa va satisfaca, asigurand in acelasi timp si cel mai bun raport pret-calitate!

 

Punem la dispozitie:

 tipar offsetServicii de tipar offset chiar si pentru tiraje mici, in combinatii coloristice incepand cu o culoare pana la lucrari policromie(CMYK), policromie + culori speciale sau numai culori speciale.
 
tipar digitalServicii de tipar digital alb/negru si color. Tiparul digital iti creeaza un avantaj atunci cand vrei sa ai un produs final rapid, la un pret bun, si, cel mai important, in ce cantitate doresti. Tiparul digital este ideal în cazul tirajelor mici si mijlocii. Se realizeaza direct din computer, ultimele ajustari putandu-se face, fara costuri suplimentare, chiar inainte de a da bunul de tipar.
   Calitatea este impecabila, deoarece imprimantele cu care lucram sunt de cea mai buna calitate. Se elimina astfel costurile mari cu filmele si placile tipografice, costurile de manopera a prepress-ului, care ajung uneori sa dubleze pretul unui produs. Insa, cel mai important avantaj este ca scapi de stresul "cantitatii", deoarece poti tipari chiar si intr-un exemplar.
 
plianteFinisari diverse, pentru aproape orice gen de lucrare tipografica. Finisarile de calitate fac ca produsul final sa fie de calitate si pot genera efecte vizuale spectaculoase. Amintim aici "laminarea" (acoperirea termica a documentelor cu un strat de plastic protector), procedeu recomandat pentru protejarea documentelor expuse in spatii deschise, protejarea documentelor foarte des folosite sau inmanate spre consultare altor persoane, afise, reclame, diplome de merit, legitimatii si alte publicatii care trebuie sa arate impecabil. Laminam formate A3, A4 si mai mici, legitimatii, carti de vizita etc.
 

Pliante Gama variata de hartie, cartoane uzuale (offset, dublu cretat, autocopiativa, autocolant) sau cartoane speciale necesare realizarii lucrarilor dumneavoastra tipografice.


Sectorial program "Economical competitional growth" " Investment for your future"
Achievement of promotional materials for participation in an economic mission abroad.
Project financed with the participation of Europe Union through The Regional Development European Fund
" For more informations on the other operational projects financed by Europe Union visit www.fonduri-ue.ro"
" The content of this material doesn't obligatory represents the official position of Europe Union or the Government of Romania"